Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kulka wieprzowa - soczysta, cudownie przeszła rozmarynowo-czosnkową marynatą
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38413
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1248
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38413
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1248
Składniki
Mieszam wszystkie składniki marynaty. Szynkę myję, osuszam i nacieram dokładnie marynatą. Przekładam do miski, owijam folią i odstawiam na 2-3 godziny.
Piekarnik rozgrzewam do 190 stopni Celsjusza. Szynkę umieszczam w woreczku do pieczenia. Szczelnie zawiązuję. Piekę 75 minut. Studzę.