Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kulka wieprzowa - soczysta, cudownie przeszła rozmarynowo-czosnkową marynatą
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38995
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 403
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 171
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9255
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38995
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 403
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 171
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9255
Składniki
Mieszam wszystkie składniki marynaty. Szynkę myję, osuszam i nacieram dokładnie marynatą. Przekładam do miski, owijam folią i odstawiam na 2-3 godziny.
Piekarnik rozgrzewam do 190 stopni Celsjusza. Szynkę umieszczam w woreczku do pieczenia. Szczelnie zawiązuję. Piekę 75 minut. Studzę.