Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każde mięso zalane na kilka godzin marynatą- staje się kruche i soczyste.
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4792
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4749
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44644
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 313
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4792
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4749
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44644
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 313
Składniki
Szynkę wieprzową pokroić w 1,5 cm kawałki. Zalać wcześniej przygotowaną marynatą. Odstawić do lodówki na całą noc. Wyjąć z marynaty (marynatę odstawić bo będzie nam potrzebna). Mięso osuszyć papierowym ręcznikiem. Na patelni rozgrzać smalec i zrumienić plastry mięsa z obu stron. Wlać wcześniej odstawioną marynatę, podlać wodą lub bulionem i dusić pod przykryciem na średnim ogniu przez 40-50 minut.