Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szynka pieczona w rękawie, z brzoskwiniami to mięso kruche, smaczne i w wersji, które szczerze polecam ;)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 987
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2856
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 956
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14652
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 987
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2856
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 956
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14652
Składniki
Przygotować marynatę-wszystkie składniki ze sobą dokładnie wymieszać. Umyte i osuszone mięso obtoczyć w marynacie kilka razy, po czym schować do lodówki na całą noc. Na drugi dzień mięso przełożyć do rękawa i piec w temp. 150 stopni przez ok. 100 min. Pod koniec pieczenia rękaw rozciąć i dodać pokrojone w plastry brzoskwinie. Piec jeszcze ok. 15-20 min.
Następnie mięso z owocami wyciągnąć i przykryć folią. Sok brzoskwiniowy wymieszać z mąką i przelać do sosu pieczeniowego, zagotować. Mięso podawać z sosem i owocami. Smacznego!