Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szynka pieczona w rękawie, z brzoskwiniami to mięso kruche, smaczne i w wersji, które szczerze polecam ;)
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 309
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14711
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1730
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16996
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 309
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14711
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1730
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16996
Składniki
Przygotować marynatę-wszystkie składniki ze sobą dokładnie wymieszać. Umyte i osuszone mięso obtoczyć w marynacie kilka razy, po czym schować do lodówki na całą noc. Na drugi dzień mięso przełożyć do rękawa i piec w temp. 150 stopni przez ok. 100 min. Pod koniec pieczenia rękaw rozciąć i dodać pokrojone w plastry brzoskwinie. Piec jeszcze ok. 15-20 min.
Następnie mięso z owocami wyciągnąć i przykryć folią. Sok brzoskwiniowy wymieszać z mąką i przelać do sosu pieczeniowego, zagotować. Mięso podawać z sosem i owocami. Smacznego!