Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Kurczaka pokroić w kostkę, obsmazyc na złoto, pieczarki umyć, pokroić na połówki, cebulke posiekać. Pieczarki przesmażyć porządnie na złoto na 1 łyżce oleju, Cebulę zeszklić. Połączyć mięso z pieczarkami i cebulą. Podawać z makaronem i sałatą w sosie winegret
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

guzior 25 maja 2009Zgłoś do usunięcia
Danie szybkie,dobre i łatwe w przygotowaniu.Wszyscy się zajadali.3 Kto głosował? | Odpowiedz

Kobietka32 12 marca 2009Zgłoś do usunięcia
Ja bym podsmazyla pieczarki od razu razem z cebulka i kurczakiem ,oczywiscie wpierw kurczaka a potem na pieczarki a na sam koniec cebulke,potem ugotowany makaron niezuplenie wrzucilabym na patelnie z podsmazonym kurczakiem,pieczarkami i cebulka i jedna minutke podsmazyla,zeby skladniki elegancko sie przejadly:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

gvlba 28 lutego 2009Zgłoś do usunięcia
Bardzo lubie Tagiatelle więc napewno spróbuje.Dzięki za przepis!3 Kto głosował? | Odpowiedz