Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kremowy makaron
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 982
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 511
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666483
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 982
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 511
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666483
Składniki
Pierś kurczaka i pieczarki pokroić w kostkę. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Na maśle podsmażyć cebule (5 minut na małym ogniu) i dodać pokrojoną pierś z kurczaka. Gdy kurczak bedzie podsmazony dodac pieczarki Wszystko dusić ok 5 minut, do smaku doprawić solą i pieprzem. Następnie dodać serek mascarpone i dusić aż składniki będą miękkie a serek się rozpuści, ok 10-15 minut.