Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon w pełni, truskawki coraz tańsze. Najlepiej użyć owoców z zaufanego źródła, a własne są najlepsze. Kolejny obiad na słodko <3
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5761
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1125
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 239
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5761
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1125
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 239
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Odcedzamy (nie przelewamy zimną wodą), przekładamy do garnka. W między czasie: Truskawki myjemy, szypułkujemy, i razem z cukrem oraz śmietaną blendujemy. Sos dodajemy do makaronu, dokładnie łączymy z makaronem. Podajemy od razu po przygotowaniu.