Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2765
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1289
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 739
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 87
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2765
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1289
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 739
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 87
Składniki
Grzyby oczyścić pokroić dowolnie.Cebulę poszatkować drobno.Filet pokroić w kosteczkę.
Kurczaka przesmażyć na oliwie ,odstawić.Rozgrzać masło zeszklić cebulę wrzucić grzyby i smażyć mieszając często ,doprawić solą i białym pieprzem.Gdy będą gotowe wrzucić kurczaka przemieszać zalać śmietanką gdy zgęstnieje od razu wyłączyć palnik ,dodać sporo natki pietruszki i podawać od razu z makaronem.
Smacznego