Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Składniki
Grzyby oczyścić pokroić dowolnie.Cebulę poszatkować drobno.Filet pokroić w kosteczkę.
Kurczaka przesmażyć na oliwie ,odstawić.Rozgrzać masło zeszklić cebulę wrzucić grzyby i smażyć mieszając często ,doprawić solą i białym pieprzem.Gdy będą gotowe wrzucić kurczaka przemieszać zalać śmietanką gdy zgęstnieje od razu wyłączyć palnik ,dodać sporo natki pietruszki i podawać od razu z makaronem.
Smacznego