Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Składniki
Grzyby oczyścić pokroić dowolnie.Cebulę poszatkować drobno.Filet pokroić w kosteczkę.
Kurczaka przesmażyć na oliwie ,odstawić.Rozgrzać masło zeszklić cebulę wrzucić grzyby i smażyć mieszając często ,doprawić solą i białym pieprzem.Gdy będą gotowe wrzucić kurczaka przemieszać zalać śmietanką gdy zgęstnieje od razu wyłączyć palnik ,dodać sporo natki pietruszki i podawać od razu z makaronem.
Smacznego