Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na obiad.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Wykonanie: Ciasto rozłożyć w żaroodpornym naczyniu i posmarować jednym rozmąconym jajkiem. Kiełbasę przekroić wzdłuż, ułożyć na cieście. Trzy jajka rozbełtać, wymieszać z bułką tartą, przyprawić pieprzem do smaku i wylać na kiełbasę. Obłożyć plastrami sera i zapiec w temperaturze 190 stopni przez 25 minut. Możemy podawać danie na ciepło jak i na zimno z ketchupem lub majonezem.