Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na obiad.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16104
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16104
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5110
Składniki
Wykonanie: Ciasto rozłożyć w żaroodpornym naczyniu i posmarować jednym rozmąconym jajkiem. Kiełbasę przekroić wzdłuż, ułożyć na cieście. Trzy jajka rozbełtać, wymieszać z bułką tartą, przyprawić pieprzem do smaku i wylać na kiełbasę. Obłożyć plastrami sera i zapiec w temperaturze 190 stopni przez 25 minut. Możemy podawać danie na ciepło jak i na zimno z ketchupem lub majonezem.