Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na obiad.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Wykonanie: Ciasto rozłożyć w żaroodpornym naczyniu i posmarować jednym rozmąconym jajkiem. Kiełbasę przekroić wzdłuż, ułożyć na cieście. Trzy jajka rozbełtać, wymieszać z bułką tartą, przyprawić pieprzem do smaku i wylać na kiełbasę. Obłożyć plastrami sera i zapiec w temperaturze 190 stopni przez 25 minut. Możemy podawać danie na ciepło jak i na zimno z ketchupem lub majonezem.