Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i smacznie :))
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2511
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3433
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1505
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2210
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2511
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3433
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1505
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2210
Składniki
naczynie żaroodporne (lub inne) wyłożyć ciastem francuskim tak żeby brzegi naczynia też były częściowo wyłożone ciastem. Do miski wbić jajka, dodać mascarpone, garść żółtego sera i pokrojonego drobno łososia, wszystko razem wymieszać dodać mleko, sól i pieprz, ponownie wymieszać i wlać na ciasto francuskie. Piec ok 30 minut w 180 stopniach. Smacznego