Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, jest pyszna :)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 41
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 66
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 247
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 405
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 41
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 66
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 247
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 405
Składniki
Wykonanie ciasta; Składniki na ciasto połączyć ze sobą i zagnieść rękoma. Utworzyć kulę, którą należy umieścić w lodówce na 1/2 godziny, po uprzednim owinięciu w folię. Po tym czasie, ciasto rozwałkować i wyłożyć nim formę o śr. 23 cm. Dno nakłuć widelcem i piec 15 min. w 170* wykonanie farszu; Wszystkie składniki na farsz wymieszać ze sobą za pomocą trzepaczki. Czosnek należy wgnieść. Na upieczone ciasto wylać masę i pookładać na nią pokrojone pomidory i oliwki. Razem wszystko piec jeszcze w 170*-25 minut
Smacznego :)