Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, jest pyszna :)
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 104
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4331
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2609
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 104
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4331
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2609
Składniki
Wykonanie ciasta; Składniki na ciasto połączyć ze sobą i zagnieść rękoma. Utworzyć kulę, którą należy umieścić w lodówce na 1/2 godziny, po uprzednim owinięciu w folię. Po tym czasie, ciasto rozwałkować i wyłożyć nim formę o śr. 23 cm. Dno nakłuć widelcem i piec 15 min. w 170* wykonanie farszu; Wszystkie składniki na farsz wymieszać ze sobą za pomocą trzepaczki. Czosnek należy wgnieść. Na upieczone ciasto wylać masę i pookładać na nią pokrojone pomidory i oliwki. Razem wszystko piec jeszcze w 170*-25 minut
Smacznego :)