Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 459
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 113
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 459
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 113
Składniki
Formę do tarty wyłóż ciastem francuskim Cebulę obierz i posiekaj Usmaż na złoty kolor na 2 łyżkach oliwy Przypraw solą i pieprzem Na ułożonym w formie cieście rozłóż usmażoną cebulę Posyp połową pokruszonego sera koziego Pomidory umyj, osusz i pokrój w plasterki
Ułóż je na cieście Na wierzch posyp resztę sera Dopraw solą i pieprzem Tartę pokrop 2 łyżkami oliwy Piecz 20 minut w temperaturze 180 stopni ( aż ser się roztopi i zarumieni)