Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne na obiad lub kolację (szybko się robi)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2110
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 91
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 178
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 170
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2110
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 91
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 178
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 170
Składniki
Mąkę przesiekac z margaryną, dodac szczyptę soli, żółtko, trzy łyżki wody i zagnieśc. Rozwałkowac, ułożyc w formie do tarty. Piec około 15 minut w temp. 180 stopni.
Jajka ugotowac na twardo, obrac i pokroic w kostkę. Dymkę drobno pokroic. Szynkę pokroic w kostkę, dodac jajka, dymkę, posiekaną natkę oraz majonez. Dosmaczyc solą i pieprzem.
Nadzienie wyłożyc na podpieczone ciasto. Tartę wstawic na 20 minut do piekarnika i piec w temp. 180 stopni. Po wyjęciu z pieca poprószyc papryką oraz szczypiorem.