Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonaly lekki obiad lub kolacja. Proste, szybkie i bardzo smaczne danie.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1185
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4840
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1492
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1185
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4840
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1492
Składniki
Zmiksowac make z maslem i sola, pomalu dodawac wode. Wstawic ciasto na godzine do lodówki, wyjac 20 minut przed dalsza obróbka. Ciasto rozwalkowac, wlozyc do foremki i posypac spód bulka tarta.
Szparagi blaszujemy ok. 2 min. i splukujemy lodowata woda, nastepnie suszymy w reczniku papierowym. Ser mieszamy ze smietana i jajkami, doprawiamy sola i pieprzem. Wkladamy do foremki szparagi i zalewamy masa serowa. Pieczemy ok. 40 min. w temp. 170° C