Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonaly lekki obiad lub kolacja. Proste, szybkie i bardzo smaczne danie.
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 25
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 34
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 59
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2693
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 110
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 25
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 34
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 59
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2693
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 110
Składniki
Zmiksowac make z maslem i sola, pomalu dodawac wode. Wstawic ciasto na godzine do lodówki, wyjac 20 minut przed dalsza obróbka. Ciasto rozwalkowac, wlozyc do foremki i posypac spód bulka tarta.
Szparagi blaszujemy ok. 2 min. i splukujemy lodowata woda, nastepnie suszymy w reczniku papierowym. Ser mieszamy ze smietana i jajkami, doprawiamy sola i pieprzem. Wkladamy do foremki szparagi i zalewamy masa serowa. Pieczemy ok. 40 min. w temp. 170° C