Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 425
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 126
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 44
Babka z tego przepisu jest smaczna, mięciutka oraz wilgotna. Polecam !
Odsłon: 60
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 33
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 64
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 425
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 126
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 44
Babka z tego przepisu jest smaczna, mięciutka oraz wilgotna. Polecam !
Odsłon: 60
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 33
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 64
Składniki
Dorsza ugotuj, włóż do miksera z małą ilością bulionu. Zmiksuj. Do masy dodaj pianę z dwóch białek, sól i pieprz. 1/3 mieszanki odłóż i wsyp kurkumę. Do reszty dodaj posiekaną natkę i wymieszaj. Z łososia odkrój 10 dag i pokrój w pałeczki. Resztę ryby zmiksuj z małą ilością bulionu, dodaj pianę z dwóch białek, sól, szczyptę pieprzu i żółtka. Całość wymieszaj.
Liście szpinaku sparz we wrzątku. Ostudź i posmaruj mieszanką rybną z kurkumą. Owiń nimi pałeczki łososia. Formę wysmaruj oliwą i rozłóż mieszankę łososiową. Na niej ułóż pałeczki ze szpinakiem i posmaruj masą z pietruszki. Formę owiń folią i wstaw do brytfanny z wodą. Piecz godzinę w temp. 160 °C.Źródło: Na żywo