Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta rybka smakowała mi nieziemsko!!!Nie jestem fanką ryb, dla mnie ryby mogą nie istnieć, więc próbuję rybę na różne sposoby, a ten był strzałem w dziesiątkę, a nawet setkę.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5212
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 793
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11603
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5019
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1261
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5212
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 793
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11603
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5019
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1261
Składniki
Rozmrożone filety z tilapii osączam na durszlaku, układam w naczyniu żaroodpornym, polewam sokiem wyciśniętym z jednej cytryny, posypuję przyprawą do ryb i solą ziołową. Na rybę układam całe gałązki koperku, na wierzch układam pokrojoną w kostkę paprykę i czosnek. Piekarnik nagrzewam do 200°C i wstawiam do rybę na 25 min. Nakładam na talerze i dekoruję cząstkami drugiej cytryny.