Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta rybka smakowała mi nieziemsko!!!Nie jestem fanką ryb, dla mnie ryby mogą nie istnieć, więc próbuję rybę na różne sposoby, a ten był strzałem w dziesiątkę, a nawet setkę.
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 191
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 225
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 917
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 191
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 225
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 917
Składniki
Rozmrożone filety z tilapii osączam na durszlaku, układam w naczyniu żaroodpornym, polewam sokiem wyciśniętym z jednej cytryny, posypuję przyprawą do ryb i solą ziołową. Na rybę układam całe gałązki koperku, na wierzch układam pokrojoną w kostkę paprykę i czosnek. Piekarnik nagrzewam do 200°C i wstawiam do rybę na 25 min. Nakładam na talerze i dekoruję cząstkami drugiej cytryny.