Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10426
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6013
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5318
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12863
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4606
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10426
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6013
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5318
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12863
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4606
Składniki
1. ziemniaki obrać, pokroic w kostkę, ugotować w lekko osolonej wodzie, 2. cebule pokroić, poddusić na oleju, dodać ziemniaki i fasolkę, smażyć chwilę, zeby ziemniaki podpiekły się, 3. jajka wymieszać ze śmietaną, dodać przyprawę do ziemniaków lub sól i pieprz, 4. masę jajeczną wymieszać z ziemniakami, na patelni rozgrzać olej, wylać masę, smazyć na małym ogniu, jak masa zetnie się od spodu, można przewrócić tortillę na drugą stronę lub wstawić na chwilę do nagrzanego piekarnika, na koniec posypać serem i poczekać aż się rozpuści, smacznego