Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na sycący posiłek, którego przygotowanie jest banalnie proste! Tylko kilka łatwo dostępnych składników! Szybko i smacznie! Przekąska idealna dla osób, które nie spędzają w kuchni dużo czasu!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8417
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1224
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10128
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4620
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 669
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8417
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1224
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10128
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4620
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 669
Składniki
Do miękkiego masła dodajemy czosnek, natkę pietruszki oraz szczyptę pieprzu. Dokładnie mieszamy.
Placek tortilli smarujemy przygotowanym masłem czosnkowym, następnie posypujemy mozzarellą oraz cheddarem.
Wierzch przykrywamy kolejnym plackiem, który również smarujemy masłem i posypujemy serem. Tortillę zwijamy w rulon.
Tak przygotowane placki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Wierzch tortilli posypujemy cheddarem i zapiekamy przez około 10-15 minut w 200 stopniach z termoobiegiem. Smacznego.