Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takie dni jak wczoraj i dzisiaj kiedy nie ma czasu na gotowanie robię coś na szybko, ale żeby było syto i smacznie. Wczoraj były flaczki, ale przepis będzie jutro. Dzisiaj wrzucam wrapa z mojego przepisu, którego Syn uwielbia.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8155
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 407
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8155
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 407
Składniki
Fileta kroimy w cienkie, długie paski, przyprawiamy i obtaczamy podwójnie w jajku i bułce tartej. Smażymy na złoty kolor.
Mniej więcej trzy łyżki majonezu i tyle samo ketchupu mieszamy robiąc sos.
Na placek kładziemy po kolei: sos, sałata, cebulka, ser, kurczak, sos. Zawijamy w rolon i owijamy w folię aluminiową żeby sos nie wyciekł. Gotowe.