Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu. Dobre zarówno jako przekąska i danie główne.
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5337
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8606
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17521
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 635
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5337
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8606
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17521
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 635
Składniki
Mięso z rosołu rozdrobnić i podsmażyć na odrobinie oleju. Następnie dodać odcedzoną kukurydzę. Smażyć razem kilka minut i dodać pomidory. Przyprawić solą, pieprzem, czosnkiem suszonym. Dodać pokrojoną papryczkę chili. Smażyć jeszcze kilka minut. Na tortille położyć liść sałaty, kilka plasterków ogórka, papryki. Dodać mięso, posypać serem. Całość zawinąć i piec we wcześniej nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez 5-10 min. Podawać na ciepło. Smacznego.