Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu. Dobre zarówno jako przekąska i danie główne.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 866
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 54
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4126
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 866
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 54
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4126
Składniki
Mięso z rosołu rozdrobnić i podsmażyć na odrobinie oleju. Następnie dodać odcedzoną kukurydzę. Smażyć razem kilka minut i dodać pomidory. Przyprawić solą, pieprzem, czosnkiem suszonym. Dodać pokrojoną papryczkę chili. Smażyć jeszcze kilka minut. Na tortille położyć liść sałaty, kilka plasterków ogórka, papryki. Dodać mięso, posypać serem. Całość zawinąć i piec we wcześniej nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez 5-10 min. Podawać na ciepło. Smacznego.