Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu. Dobre zarówno jako przekąska i danie główne.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3118
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 585
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3687
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 260
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 399
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3118
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 585
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3687
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 260
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 399
Składniki
Mięso z rosołu rozdrobnić i podsmażyć na odrobinie oleju. Następnie dodać odcedzoną kukurydzę. Smażyć razem kilka minut i dodać pomidory. Przyprawić solą, pieprzem, czosnkiem suszonym. Dodać pokrojoną papryczkę chili. Smażyć jeszcze kilka minut. Na tortille położyć liść sałaty, kilka plasterków ogórka, papryki. Dodać mięso, posypać serem. Całość zawinąć i piec we wcześniej nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez 5-10 min. Podawać na ciepło. Smacznego.