Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest bardzo prosty, stosowane produkty, które są zawsze w lodówce. Okazuje się, że całkiem sporo i satysfakcjonujące, można podgrzać w kuchence mikrofalowej! Czego jeszcze potrzebujesz? Gotuj - pokochasz to!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1294
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 802
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1418
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1294
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 802
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1418
Składniki
Pokrój ziemniaki i cebulę i smaż je na średnim ogniu, aż będą ugotowane (10-15 minut). Potem mała szpachelka z ziemniakami. W misce wymieszaj jajka, dodaj sól i pieprz, a następnie ugotowane ziemniaki.
Nasmaruj patelnię niewielką ilością oleju i zalej połowę mieszanki ziemniaczanej z jajkiem, aby ogień był nieco poniżej średniej. Ponownie włóż tarty ser, kiełbasę i tarty ser, na wierzch drugą połowę mieszanki jajeczno-ziemniaczanej. Przykryj i smaż przez 5 minut. Za pomocą talerza odwróć ciasto i smaż przez kolejne 5 minut.