Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak proste a jednocześnie smaczne danie.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 302
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11117
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3667
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1253
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 302
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11117
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3667
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1253
Składniki
Przygotować sos. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę, natkę poszatkować. Całość przełożyć do garnka i podsmażyć na maśle. Kiedy cebula zmięknie dodać pomidory z puszki. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym. wszystko gotować ok 10 minut i dodać kukurydzę. Gotować kolejne 5 minut. W międzyczasie przygotować tortille. Na każdą tortille ułożyć 2 plasterki sera i 2 plasterki szynki. Zwinąć w ciasny rulon, przekroić na pół. Na dno naczynia wlać łyżkę sosu i układać ciasno tortille.
Całość polać sosem. Piec ok 15 - 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Wyjąć posypać serem i wstawić na kolejne 5-10 minut. Smacznego.