Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak proste a jednocześnie smaczne danie.
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 130
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 166
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 19
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 57
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 25
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 130
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 166
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 19
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 57
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 25
Składniki
Przygotować sos. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę, natkę poszatkować. Całość przełożyć do garnka i podsmażyć na maśle. Kiedy cebula zmięknie dodać pomidory z puszki. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym. wszystko gotować ok 10 minut i dodać kukurydzę. Gotować kolejne 5 minut. W międzyczasie przygotować tortille. Na każdą tortille ułożyć 2 plasterki sera i 2 plasterki szynki. Zwinąć w ciasny rulon, przekroić na pół. Na dno naczynia wlać łyżkę sosu i układać ciasno tortille.
Całość polać sosem. Piec ok 15 - 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Wyjąć posypać serem i wstawić na kolejne 5-10 minut. Smacznego.