Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio preferuje dania wykonane z użyciem prodiża Eta (smaczne,soczyste mięso a forma wyciągana ,wygodna do mycia). Udka na niedzielny obiad pyszne.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 214
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 935
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4030
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 214
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 935
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4030
Składniki
1. Uda z kurczaka marynuję dodając przyprawę do kurczaka ( ja wybrałam akurat pikantną), łyżkę oleju i ząbek czosnku przepusczony przez praskę. 2. Kroję warzywa. Marchewka w talarki , cebula w grube pióra. 3.Formę do prodiża smaruje olejem , przekładam warzywa i udka. 4. W prodiżu piec około godziny ( ja piekłam 1h 15 min aby skórka była przypieczona) 5. Udka z warzywami można podawać z ziemniakami lub z kaszą, komu co pasuje. Smacznego