Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio preferuje dania wykonane z użyciem prodiża Eta (smaczne,soczyste mięso a forma wyciągana ,wygodna do mycia). Udka na niedzielny obiad pyszne.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19842
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 485
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6894
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242839
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19842
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 485
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6894
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242839
Składniki
1. Uda z kurczaka marynuję dodając przyprawę do kurczaka ( ja wybrałam akurat pikantną), łyżkę oleju i ząbek czosnku przepusczony przez praskę. 2. Kroję warzywa. Marchewka w talarki , cebula w grube pióra. 3.Formę do prodiża smaruje olejem , przekładam warzywa i udka. 4. W prodiżu piec około godziny ( ja piekłam 1h 15 min aby skórka była przypieczona) 5. Udka z warzywami można podawać z ziemniakami lub z kaszą, komu co pasuje. Smacznego