Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio preferuje dania wykonane z użyciem prodiża Eta (smaczne,soczyste mięso a forma wyciągana ,wygodna do mycia). Udka na niedzielny obiad pyszne.
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 92
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5636
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3993
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 687
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 92
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5636
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3993
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 687
Składniki
1. Uda z kurczaka marynuję dodając przyprawę do kurczaka ( ja wybrałam akurat pikantną), łyżkę oleju i ząbek czosnku przepusczony przez praskę. 2. Kroję warzywa. Marchewka w talarki , cebula w grube pióra. 3.Formę do prodiża smaruje olejem , przekładam warzywa i udka. 4. W prodiżu piec około godziny ( ja piekłam 1h 15 min aby skórka była przypieczona) 5. Udka z warzywami można podawać z ziemniakami lub z kaszą, komu co pasuje. Smacznego