Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio preferuje dania wykonane z użyciem prodiża Eta (smaczne,soczyste mięso a forma wyciągana ,wygodna do mycia). Udka na niedzielny obiad pyszne.
Małe tortille z dobrze doprawionym farszem z kurczakiem i chorizo. Przed poda...
Odsłon: 68
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 77
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 1225
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 291
Małe tortille z dobrze doprawionym farszem z kurczakiem i chorizo. Przed poda...
Odsłon: 68
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 77
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 1225
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 291
Składniki
1. Uda z kurczaka marynuję dodając przyprawę do kurczaka ( ja wybrałam akurat pikantną), łyżkę oleju i ząbek czosnku przepusczony przez praskę. 2. Kroję warzywa. Marchewka w talarki , cebula w grube pióra. 3.Formę do prodiża smaruje olejem , przekładam warzywa i udka. 4. W prodiżu piec około godziny ( ja piekłam 1h 15 min aby skórka była przypieczona) 5. Udka z warzywami można podawać z ziemniakami lub z kaszą, komu co pasuje. Smacznego