Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio preferuje dania wykonane z użyciem prodiża Eta (smaczne,soczyste mięso a forma wyciągana ,wygodna do mycia). Udka na niedzielny obiad pyszne.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 58
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 58
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Składniki
1. Uda z kurczaka marynuję dodając przyprawę do kurczaka ( ja wybrałam akurat pikantną), łyżkę oleju i ząbek czosnku przepusczony przez praskę. 2. Kroję warzywa. Marchewka w talarki , cebula w grube pióra. 3.Formę do prodiża smaruje olejem , przekładam warzywa i udka. 4. W prodiżu piec około godziny ( ja piekłam 1h 15 min aby skórka była przypieczona) 5. Udka z warzywami można podawać z ziemniakami lub z kaszą, komu co pasuje. Smacznego