Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię takie udka, zmieniając składniki, za kazdym razem otrzymamy inne danie
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5054
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419429
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5054
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419429
Składniki
1. udka umyć, osuszyć, delikatnie wykroić krótszą kość, natrzeć czosnkiem, solą i przyprawa do kurczaka, odstawić na kilka godzin, 2. pieczarki drobno pokroić, cebulę posiekać, wymieszać z mięsem, dodać jajko, bułkę i posiekaną natkę, doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym, 3. udka nadziewać mięsem, spiąć wykałaczkami, piec ok 90 min w 180 st podawać z surówką i pieczonymi ziemniakami smacznego