Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię takie udka, zmieniając składniki, za kazdym razem otrzymamy inne danie
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1148
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1183
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13246
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1148
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1183
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13246
Składniki
1. udka umyć, osuszyć, delikatnie wykroić krótszą kość, natrzeć czosnkiem, solą i przyprawa do kurczaka, odstawić na kilka godzin, 2. pieczarki drobno pokroić, cebulę posiekać, wymieszać z mięsem, dodać jajko, bułkę i posiekaną natkę, doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym, 3. udka nadziewać mięsem, spiąć wykałaczkami, piec ok 90 min w 180 st podawać z surówką i pieczonymi ziemniakami smacznego