Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię takie udka, zmieniając składniki, za kazdym razem otrzymamy inne danie
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 223
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 45
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 891
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 49
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 223
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 45
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 891
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 49
Składniki
1. udka umyć, osuszyć, delikatnie wykroić krótszą kość, natrzeć czosnkiem, solą i przyprawa do kurczaka, odstawić na kilka godzin, 2. pieczarki drobno pokroić, cebulę posiekać, wymieszać z mięsem, dodać jajko, bułkę i posiekaną natkę, doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym, 3. udka nadziewać mięsem, spiąć wykałaczkami, piec ok 90 min w 180 st podawać z surówką i pieczonymi ziemniakami smacznego