Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię takie udka, zmieniając składniki, za kazdym razem otrzymamy inne danie
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34622
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 889
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 166
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3805
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34622
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 889
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 166
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3805
Składniki
1. udka umyć, osuszyć, delikatnie wykroić krótszą kość, natrzeć czosnkiem, solą i przyprawa do kurczaka, odstawić na kilka godzin, 2. pieczarki drobno pokroić, cebulę posiekać, wymieszać z mięsem, dodać jajko, bułkę i posiekaną natkę, doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym, 3. udka nadziewać mięsem, spiąć wykałaczkami, piec ok 90 min w 180 st podawać z surówką i pieczonymi ziemniakami smacznego