Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zaprezentuję Wam kolejne danie, które w zasadzie samo się robi. Całość można przygotować w zaledwie 5 minut. Później wkładamy do piekarnika i danie mamy gotowe. Tak przygotowany kurczak jest nie lada gratką dla miłośników mięs na słodko. Osobiście polecam Arek Gie
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11936
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 120
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8676
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155390
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1171
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11936
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 120
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8676
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155390
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1171
Składniki
Mięso oprószamy przyprawą do mięs.
Cebulę siekamy, ogórki kroimy w kostkę. Dodajemy ketchup oraz zalewę, mieszamy.
W naczyniu żaroodpornym układamy przyprawione udka, które zalewamy przygotowaną marynatą.
Całość pieczemy 60 minut w temperaturze 180°C