Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zaprezentuję Wam kolejne danie, które w zasadzie samo się robi. Całość można przygotować w zaledwie 5 minut. Później wkładamy do piekarnika i danie mamy gotowe. Tak przygotowany kurczak jest nie lada gratką dla miłośników mięs na słodko. Osobiście polecam Arek Gie
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12117
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1308
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39388
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12117
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1308
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39388
Składniki
Mięso oprószamy przyprawą do mięs.
Cebulę siekamy, ogórki kroimy w kostkę. Dodajemy ketchup oraz zalewę, mieszamy.
W naczyniu żaroodpornym układamy przyprawione udka, które zalewamy przygotowaną marynatą.
Całość pieczemy 60 minut w temperaturze 180°C