Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiadek z dnia dzisiejszego,mięso wyszło cudownie miękkie w środku a z wierzchu wspaniała chrupiąca skórka.
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 172
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 111
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 3428
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 172
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 111
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 3428
Składniki
Udka umyć, osuszyć posypać przyprawami z opisu,
wymieszać.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego z całą zawartością,
nakryć folią aluminiową.
Wstawić do zimnego piekarnika nastawić na 200 stopni i piec godzinę i 45 minut, 20 minut przed końcem zdjąć folię nastawić na 250 stopni i podpiec skórkę na rumiano.
Podałam z całymi ziemniakami tłuszczem z kurczaka oraz mizerią z ogórka.