Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiadek z dnia dzisiejszego,mięso wyszło cudownie miękkie w środku a z wierzchu wspaniała chrupiąca skórka.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 914
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 914
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Składniki
Udka umyć, osuszyć posypać przyprawami z opisu,
wymieszać.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego z całą zawartością,
nakryć folią aluminiową.
Wstawić do zimnego piekarnika nastawić na 200 stopni i piec godzinę i 45 minut, 20 minut przed końcem zdjąć folię nastawić na 250 stopni i podpiec skórkę na rumiano.
Podałam z całymi ziemniakami tłuszczem z kurczaka oraz mizerią z ogórka.