Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiadek z dnia dzisiejszego,mięso wyszło cudownie miękkie w środku a z wierzchu wspaniała chrupiąca skórka.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 131
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40277
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 4173
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 753
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 131
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40277
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 4173
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 753
Składniki
Udka umyć, osuszyć posypać przyprawami z opisu,
wymieszać.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego z całą zawartością,
nakryć folią aluminiową.
Wstawić do zimnego piekarnika nastawić na 200 stopni i piec godzinę i 45 minut, 20 minut przed końcem zdjąć folię nastawić na 250 stopni i podpiec skórkę na rumiano.
Podałam z całymi ziemniakami tłuszczem z kurczaka oraz mizerią z ogórka.