Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poznaj mój przepis na danie z udek kurczaka, otulonych aromatycznym boczkiem, który sprawia, że mięso jest pyszne i soczyste. Z pewnością polubisz przepis na udka kurczaka, ponieważ mięso przygotowane według tego przepisu jest bardzo smaczne, a samo przygotowanie potrawy proste. Cała rodzina będzie zadowolona z dania.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 67
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2365
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 67
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2365
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, wyjmuję kości, zdejmuję skórę, rozbijam. Doprawiam Przyprawą Gyros.
2. Kapustę drobno szatkuję, marchew ścieram na tarce o dużych oczkach. Warzywa przekładam do garnka zalewam wodą, dodaję listki laurowe, ziele angielskie, wsypuję Vegetę i gotuję. Pod koniec gotowania wlewam ocet i zagęszczam mąką rozrobioną w małej ilości wody.
3. Na środku każdego udka umieszczam ugotowaną kapustę.
4. Mięso zwijam w roladki i owijam boczkiem. 5. Układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę 30 minut w 180°C.
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.