Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka tak przygotowane rozpływają się w ustach. Moja rodzina zawsze prosi o dokładkę. Przygotowanie tak pysznego i oryginalnego dania zajęło mi tylko 30 minut. Dla zapracowanych Pań domu, najlepsze dania to właśnie takie, które można przygotować szybko, bez wymyślnych składników i wyglądające jak prawdziwe arcydzieło. No i oczywiście smaczne.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20073
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20073
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Składniki
1. Mięso myję, dzielę na połówki. Do mięsa wsypuję sól, zioła, przyprawę do kurczaka, mieszam, marynuję mięso około godziny. 2. Następnie mięso obsmażam, układam w naczyniu żaroodpornym.
3. Ziemniaki, marchew obieram, kroję w plasterki, układam między udkami, posypuję przyprawą Gyros. 4. Cebulę obieram, drobno kroję, układam na mięsie.
5. Fasolkę odlewam z zalewy, wykładam na cebulę. Wszystko zalewam bulionem i piekę w rozgrzanym piekarniku 40 minut w 180°C. 6. Przed podaniem dekoruję danie oliwkami.
7. Gotowe. 8. Smacznego.