Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Udka po chińsku w sosie kokosowym"
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1544
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 115
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18366
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 584
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 1022
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1544
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 115
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18366
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 584
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 1022
Składniki
Mięso opłucz, osusz, przypraw sosem sojowym i pieprzem. Zrumień na rozgrzanym oleju. Chili oczyść, posiekaj, dodaj do mięsa. Przełóż do żaroodpornej formy. Zalej mlekiem kokosowym, winem oraz bulionem. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temperatury 175°C. Piecz ok. 40 minut.
Paprykę oczyść, pokrój na kawałeczki. Dymki oczyść, potnij w plasterki. Pokrojone warzywa dodaj do mięsa ok. 10 minut przed końcem pieczenia. Gotowe danie udekoruj limonką i kolendrą.Źródło: Naj