Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kurczak, polecam go w tej formie :) tradycyjnie i smacznie!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10097
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1157
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 560
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10097
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1157
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 560
Składniki
Udka umyć i posypać przyprawami- słodką mieloną papryką, solą i pieprzem. Smażyć na rozgrzanym oleju z pokrojonym w plasterki czosnkiem. Marchewki oczyścić i zetrzeć na dużej tarce. Cebulę oczyścić i pokroić w kostkę. Mięso przełożyć do garnka dodać marchewkę i cebulę, zalać wodą tak aby całe było przykryte i dusić do miękkości.