Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kurczak, polecam go w tej formie :) tradycyjnie i smacznie!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21369
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 142
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 318
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 427
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21369
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 142
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 318
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 427
Składniki
Udka umyć i posypać przyprawami- słodką mieloną papryką, solą i pieprzem. Smażyć na rozgrzanym oleju z pokrojonym w plasterki czosnkiem. Marchewki oczyścić i zetrzeć na dużej tarce. Cebulę oczyścić i pokroić w kostkę. Mięso przełożyć do garnka dodać marchewkę i cebulę, zalać wodą tak aby całe było przykryte i dusić do miękkości.