Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne roladki które zrobiłam z udek wyluzowanych. Jako nadzienie dodałam oscypka, może też być inny ser oraz kabanosy i suszone pomidory. Proste fajne roladki na obiad, a można też spakować sobie do pracy i zjeść na zimno.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17611
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1759
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15236
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4764
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8983
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17611
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1759
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15236
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4764
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8983
Składniki
Oscypka ścieram na tarce jarzynowej. Do miski wlewam olej, dodaję sól, pieprz, paprykę słodką i wędzoną, przyprawę do kurczaka, wkładam udka i obtaczam je dokładnie w przyprawach.Odstawiam na godzinę do lodówki. Na każdym kawałku udka w środku, układam łyżkę oscypka, dodaję trzy kabanosy, pomidora suszonego. Zwijam w roladę i spinam wykałaczkami. Udka smażę na oleju rozgrzanym , obracając z każdej strony od czasu do czasu około 15 minut.