Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone mięso z kurczaka w aromatycznej przyprawie czosnkowo ziołowej z farszem z brokuł. Danie, które zachwyci gości.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2784
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 764
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2784
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 764
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
1. Z udek wyjmujemy kości, doprawiamy pomysłem na soczystego kurczaka oraz solą
2. Brokuł dzielimy na małe różyczki i gotujemy w osolonej wodzie 3. Po ugotowaniu przekładamy do miski, dodajemy pokrojone drobno papryki oraz pokrojoną w kostkę mozzarellę. Dokładnie mieszamy 4. Farszem nadziewamy udka i układamy w woreczku do pieczenia
5. Zapiekamy 30 minut w 180°C 6. Danie gotowe 7. Smacznego