Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone mięso z kurczaka w aromatycznej przyprawie czosnkowo ziołowej z farszem z brokuł. Danie, które zachwyci gości.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 197
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 903
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4010
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 197
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 903
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4010
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20067
Składniki
1. Z udek wyjmujemy kości, doprawiamy pomysłem na soczystego kurczaka oraz solą
2. Brokuł dzielimy na małe różyczki i gotujemy w osolonej wodzie 3. Po ugotowaniu przekładamy do miski, dodajemy pokrojone drobno papryki oraz pokrojoną w kostkę mozzarellę. Dokładnie mieszamy 4. Farszem nadziewamy udka i układamy w woreczku do pieczenia
5. Zapiekamy 30 minut w 180°C 6. Danie gotowe 7. Smacznego