Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone mięso z kurczaka w aromatycznej przyprawie czosnkowo ziołowej z farszem z brokuł. Danie, które zachwyci gości.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117675
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8194
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3054
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1885
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1433
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117675
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8194
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3054
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1885
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1433
Składniki
1. Z udek wyjmujemy kości, doprawiamy pomysłem na soczystego kurczaka oraz solą
2. Brokuł dzielimy na małe różyczki i gotujemy w osolonej wodzie 3. Po ugotowaniu przekładamy do miski, dodajemy pokrojone drobno papryki oraz pokrojoną w kostkę mozzarellę. Dokładnie mieszamy 4. Farszem nadziewamy udka i układamy w woreczku do pieczenia
5. Zapiekamy 30 minut w 180°C 6. Danie gotowe 7. Smacznego