Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone mięso z kurczaka w aromatycznej przyprawie czosnkowo ziołowej z farszem z brokuł. Danie, które zachwyci gości.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7540
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 190
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2254
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 518
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7540
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 190
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2254
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 518
Składniki
1. Z udek wyjmujemy kości, doprawiamy pomysłem na soczystego kurczaka oraz solą
2. Brokuł dzielimy na małe różyczki i gotujemy w osolonej wodzie 3. Po ugotowaniu przekładamy do miski, dodajemy pokrojone drobno papryki oraz pokrojoną w kostkę mozzarellę. Dokładnie mieszamy 4. Farszem nadziewamy udka i układamy w woreczku do pieczenia
5. Zapiekamy 30 minut w 180°C 6. Danie gotowe 7. Smacznego