Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak
Chleb gryczany z mąki białej gryczanej na zakwasie. Zakwas zrobiłam z mąki ow...
Odsłon: 1262
Tak proste w przygotowaniu a tak smaczne. Wyobraź sobie grzankę posmarowaną t...
Odsłon: 56
Chleb gryczany z mąki białej gryczanej na zakwasie. Zakwas zrobiłam z mąki ow...
Odsłon: 1262
Tak proste w przygotowaniu a tak smaczne. Wyobraź sobie grzankę posmarowaną t...
Odsłon: 56
Składniki
Udka umyć, osuszyć, natrzeć oliwą. Musztardę wymieszać z przyprawą do kurczaka. Musztardą natrzeć każde udko, odstawić na godzinę do lodówki. Udka przełożyć do wysmarowanego oliwą naczynia żaroodpornego, wstawić do piekarnika. Piec przez około 1,5 godziny.