Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3536
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1060
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1068
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 166
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3536
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1060
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1068
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 166
Składniki
Udka umyć, osuszyć, natrzeć oliwą. Musztardę wymieszać z przyprawą do kurczaka. Musztardą natrzeć każde udko, odstawić na godzinę do lodówki. Udka przełożyć do wysmarowanego oliwą naczynia żaroodpornego, wstawić do piekarnika. Piec przez około 1,5 godziny.