Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 476
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 105
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 181
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 146
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 476
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 105
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 181
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 146
Składniki
Udka umyć, osuszyć, natrzeć oliwą. Musztardę wymieszać z przyprawą do kurczaka. Musztardą natrzeć każde udko, odstawić na godzinę do lodówki. Udka przełożyć do wysmarowanego oliwą naczynia żaroodpornego, wstawić do piekarnika. Piec przez około 1,5 godziny.