Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w innej odsłonie.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8770
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 88
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8770
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 88
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, natrzeć solą i pieprzem oraz ziołami prowansalskimi wymieszanymi z oliwą. Po czym upiec w piekarniku. Fenkuł z selerem drobno pokroić razem z papryką, cebulą i czosnkiem. Zeszklić na oleju, podlać winem i gotować powoli przez 5 minut. Upieczone udka wyłożyć na talerze, położyć porcję warzyw, ozdobić rozmarynem i podawać.