Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w innej odsłonie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1655
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1432
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1582
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1655
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1432
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1582
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, natrzeć solą i pieprzem oraz ziołami prowansalskimi wymieszanymi z oliwą. Po czym upiec w piekarniku. Fenkuł z selerem drobno pokroić razem z papryką, cebulą i czosnkiem. Zeszklić na oleju, podlać winem i gotować powoli przez 5 minut. Upieczone udka wyłożyć na talerze, położyć porcję warzyw, ozdobić rozmarynem i podawać.