Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w innej odsłonie.
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 2300
Kopytka jaglane z pomidorowym sosem to świetny pomysł na codzienny obiad. Wyc...
Odsłon: 18640
Kto nie lubi tradycyjnej sałatki jarzynowej? Tym razem proponujemy trochę inn...
Odsłon: 7873
Faworki z piwem są maksymalnie proste i powstają wyłącznie z 3 składników! Wy...
Odsłon: 1294
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 2300
Kopytka jaglane z pomidorowym sosem to świetny pomysł na codzienny obiad. Wyc...
Odsłon: 18640
Kto nie lubi tradycyjnej sałatki jarzynowej? Tym razem proponujemy trochę inn...
Odsłon: 7873
Faworki z piwem są maksymalnie proste i powstają wyłącznie z 3 składników! Wy...
Odsłon: 1294
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, natrzeć solą i pieprzem oraz ziołami prowansalskimi wymieszanymi z oliwą. Po czym upiec w piekarniku. Fenkuł z selerem drobno pokroić razem z papryką, cebulą i czosnkiem. Zeszklić na oleju, podlać winem i gotować powoli przez 5 minut. Upieczone udka wyłożyć na talerze, położyć porcję warzyw, ozdobić rozmarynem i podawać.