Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka są bardzo dobre, skórkę mają chrupiącą.. Danie nadaje się dla rodziny na obiad jako drugie danie, ale również dla gości. Podane z Ryżem Balbinki i z surówką z kiszonej kapusty smakują rewelacyjnie. Życzę wszystkim Smacznego!
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4853
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20765
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2476
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4853
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20765
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2476
Składniki
Udka umyć i przyprawić dzień wcześniej przyprawą do drobiu i vegetą. Włożyć do miski, polać olejem. Zostawić w lodówce.
Następnego dnia wyłożyć na naczynie do pieczenia i piec w piekarniku w 180 stopniach przez 1,5 godziny.
Udka można podawać z ziemniakami pieczonymi, frytkami lub ryżem i mizerią.