Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak zamarynowany udziec indyczy wkładam do rękawa i piekę. Mięsko wychodzi mięciutkie , kruche i smaczne. Polecam
rękaw do pieczenia, naczynie , miseczka na marynatę ,widelec, ręcznik papierowy,
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Wszystkie składniki marynaty wymieszać z oliwą. Natrzeć dokładnie umyty, osuszony udziec indyczy. Włożyć do naczynia, zakryć ścierką i odłożyć w chłodne miejsce na co najmniej 3 godziny. Następnie przełożyć do rękawa do pieczenia , włożyć do piekarnika i piec w 180 stopniach, około 1 -1,5 godziny. Pod koniec pieczenia można rękaw przeciąć z góry , aby udziec ładnie się spiekł. Smacznego
Udziec indyczy zamarynowany.