Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować marynatę, która idealnie pasuje do praktycznie każdego rodzaju mięsa lądującego na grillu. Pamiętajcie, że dla dobrego efektu mięso powinno leżeć w marynacie minimum kilka godzin. Podana w przepisie ilość marynaty wystarcza na kilogram mięsa.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116843
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8008
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3016
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1627
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1320
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116843
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8008
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3016
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1627
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1320
Składniki
Ząbki czosnku przeciskamy przez praskę i mieszamy wraz z resztą składników.
Kilogram mięsa dokładnie pokrywamy marynatą i umieszczamy w lodówce na minimum kilka godzin.