Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować marynatę, która idealnie pasuje do praktycznie każdego rodzaju mięsa lądującego na grillu. Pamiętajcie, że dla dobrego efektu mięso powinno leżeć w marynacie minimum kilka godzin. Podana w przepisie ilość marynaty wystarcza na kilogram mięsa.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 813
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 148
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 813
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 148
Składniki
Ząbki czosnku przeciskamy przez praskę i mieszamy wraz z resztą składników.
Kilogram mięsa dokładnie pokrywamy marynatą i umieszczamy w lodówce na minimum kilka godzin.