Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować marynatę, która idealnie pasuje do praktycznie każdego rodzaju mięsa lądującego na grillu. Pamiętajcie, że dla dobrego efektu mięso powinno leżeć w marynacie minimum kilka godzin. Podana w przepisie ilość marynaty wystarcza na kilogram mięsa.
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 199
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2400
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4455
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 199
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2400
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4455
Składniki
Ząbki czosnku przeciskamy przez praskę i mieszamy wraz z resztą składników.
Kilogram mięsa dokładnie pokrywamy marynatą i umieszczamy w lodówce na minimum kilka godzin.