Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować marynatę, która idealnie pasuje do praktycznie każdego rodzaju mięsa lądującego na grillu. Pamiętajcie, że dla dobrego efektu mięso powinno leżeć w marynacie minimum kilka godzin. Podana w przepisie ilość marynaty wystarcza na kilogram mięsa.
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 2972
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 189
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 2972
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 189
Składniki
Ząbki czosnku przeciskamy przez praskę i mieszamy wraz z resztą składników.
Kilogram mięsa dokładnie pokrywamy marynatą i umieszczamy w lodówce na minimum kilka godzin.