Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wyśmienicie.Można podawać z makaronami, ryżem, kaszą, grzankami :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Składniki
Cebulę i paprykę i marchew należy pokroić w kostkę i smażyć na oliwce z przyprawami. Podczas smażenia stopniowo dolewamy bulion. Gdy warzywa zmiękną dodajemy groszek i kukurydzę . Dusimy pod przykryciem dwie minuty. Do miękkich warzyw dodajemy dwie łyżki koncentratu pomidorowego. Całość można posypać przyprawami ( do sałatek )w młynku i udekorować świeżą bazylią. Smacznego :)