Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to klasyczne hiszpańskie danie. Celowo pominęłam mięso i owoce morza. W wersji bezmięsnej smakuje równie dobrze. A przygotowanie ( co przecież nie jest bez znaczenia) jest szybkie. Polecam.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1202
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13689
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1202
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13689
Składniki
Cebulę, czosnek i paprykę drobno pokroić i zeszklić na oleju. Dodać pokrojone na połówki pomidorki i nadal chwilę dusić. Wsypać ryż i wlać bulion. Dodać przyprawy. Dusić, aż ryż wchłonie bulion. Gotowe danie posypać umytą i pokrojoną natką pietruszki.