Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to klasyczne hiszpańskie danie. Celowo pominęłam mięso i owoce morza. W wersji bezmięsnej smakuje równie dobrze. A przygotowanie ( co przecież nie jest bez znaczenia) jest szybkie. Polecam.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 760
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 760
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Składniki
Cebulę, czosnek i paprykę drobno pokroić i zeszklić na oleju. Dodać pokrojone na połówki pomidorki i nadal chwilę dusić. Wsypać ryż i wlać bulion. Dodać przyprawy. Dusić, aż ryż wchłonie bulion. Gotowe danie posypać umytą i pokrojoną natką pietruszki.