Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste rozgrzewające jedzonko na obiad.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 389
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3555
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 823
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 128
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 268
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 389
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3555
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 823
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 128
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 268
Składniki
Wykonanie: Cebulę i czosnek obrać, posiekać i podsmażyć na oleju. Dodać wszystkie pokrojone warzywa, przecier pomidorowy, przyprawy do smaku i jeszcze chwilę smażyć na małym ogniu. Następnie wlać bulion, wsypać ryż i gotować bardzo powoli przez około 20 minut, podlewając w między czasie winem. Gotową potrawę podawać z grzankami.