Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste rozgrzewające jedzonko na obiad.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 176
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2831
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 176
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2831
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Składniki
Wykonanie: Cebulę i czosnek obrać, posiekać i podsmażyć na oleju. Dodać wszystkie pokrojone warzywa, przecier pomidorowy, przyprawy do smaku i jeszcze chwilę smażyć na małym ogniu. Następnie wlać bulion, wsypać ryż i gotować bardzo powoli przez około 20 minut, podlewając w między czasie winem. Gotową potrawę podawać z grzankami.