Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste rozgrzewające jedzonko na obiad.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Wykonanie: Cebulę i czosnek obrać, posiekać i podsmażyć na oleju. Dodać wszystkie pokrojone warzywa, przecier pomidorowy, przyprawy do smaku i jeszcze chwilę smażyć na małym ogniu. Następnie wlać bulion, wsypać ryż i gotować bardzo powoli przez około 20 minut, podlewając w między czasie winem. Gotową potrawę podawać z grzankami.