Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste rozgrzewające jedzonko na obiad.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 631
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 440
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1556
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 631
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 440
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1556
Składniki
Wykonanie: Cebulę i czosnek obrać, posiekać i podsmażyć na oleju. Dodać wszystkie pokrojone warzywa, przecier pomidorowy, przyprawy do smaku i jeszcze chwilę smażyć na małym ogniu. Następnie wlać bulion, wsypać ryż i gotować bardzo powoli przez około 20 minut, podlewając w między czasie winem. Gotową potrawę podawać z grzankami.