Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mamy pełnię lata, i co za tym idzie warzyw pod dostatkiem.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6964
Polecam.
Odsłon: 113
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5269
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2403
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6964
Polecam.
Odsłon: 113
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5269
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2403
Składniki
Na dno naczynia żaroodpornego umieszczamy ryż Posypujemy startą surową marchwią Pokrojonymi pomidorami Pokrojoną w paski cukinią , pokrojonymi ogórkami papryką. Na wierzch dajemy fasolkę szparagową. Na to wszystko wylewamy bulion warzywny wymieszany z przyprawami. Posypujemy startym serem żółtym. Zapiekałam pod przykryciem 1/2 godziny w 180*