Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne i smaczne danie na obiad.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 228
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1141
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 228
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1141
Składniki
Wykonanie: Smalec rozgrzać z papryką wędzoną i przysmażyć posiekaną cebulę. Następnie wrzucić pokrojone bakłażany, oczyszczone papryki, cukinię i pieczarki. Dusić na wolnym ogniu przez 15 minut stale mieszając, przyprawić do smaku, wlać bulion . Gotować jeszcze przez 15 minut, wyłożyć na talerze, obłożyć plasterkami mozzarelli i ziołami. Podawać z pieczywem.