Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe risotto na obiad.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 578
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 918
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 236
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 578
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 918
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 236
Składniki
Wykonanie: Ryż zalać 3 szklankami wody, osolić, dodać masło i ugotować na sypko. Cebulę zeszklić na oleju, wsypać mrożone warzywa, skropić sosem sojowym i dusić na wolnym ogniu pod przykryciem. Pod koniec wsypać soję , wymieszać, doprawić do smaku, posypać uprażonymi orzechami i wyłożyć na wcześniej ugotowany ryż.