Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super obiadek dla wegetarian.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 369
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 812
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3416
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 109
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 158
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 369
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 812
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3416
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 109
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 158
Składniki
Wykonanie: Opłukać włoszczyznę, ugotować i zmielić. Dodać jedno jajko( drugie zostawić do panierki) kaszkę, mąkę i przyprawy do smaku. Dokładnie wymieszać, formować sznycelki, obtaczać w rozmąconym jajku i bułce tartej. Następnie usmażyć na gorącym oleju z obu stron na złoto Podawać do obiadu z sosami według uznania. Jeżeli nie mamy kaszki kukurydzianej możemy zastąpić manną.