Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serwowaliśmy sobie wczoraj z mężem na kolację:) Była praca zbiorowa;) Bardzo udana praca i smaczna;)))) Może Wy też wypróbujecie....
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5279
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11705
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5054
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5279
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11705
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5054
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Składniki
Bakłażan kroimy na grube plastry, solimy i odstawiamy na chwilę aż puści sok. Cukinię, ziemniaki i pomidory kroimy na plastry. Układamy w naczyniu żaroodpornym kolejno ziemniaki, bakłażan, pomidor, cukinię. Każdą warstwę wg uznania możecie posolić i popieprzyć. Na wierzch ścieramy ser. Zmiażdzone 2 zabki czosnku ucieramy ze szczyptą soli i 4 łyżkami oliwy, dodajemy pieprz i rozmaryn. Polewamy warzywa. zapiekamy ok. 15 minut w 200 st.