Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serwowaliśmy sobie wczoraj z mężem na kolację:) Była praca zbiorowa;) Bardzo udana praca i smaczna;)))) Może Wy też wypróbujecie....
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 176
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1728
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 339
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 176
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1728
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 339
Składniki
Bakłażan kroimy na grube plastry, solimy i odstawiamy na chwilę aż puści sok. Cukinię, ziemniaki i pomidory kroimy na plastry. Układamy w naczyniu żaroodpornym kolejno ziemniaki, bakłażan, pomidor, cukinię. Każdą warstwę wg uznania możecie posolić i popieprzyć. Na wierzch ścieramy ser. Zmiażdzone 2 zabki czosnku ucieramy ze szczyptą soli i 4 łyżkami oliwy, dodajemy pieprz i rozmaryn. Polewamy warzywa. zapiekamy ok. 15 minut w 200 st.