Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy wątroby proponuje pyszne danie, które wykonasz w prosty szybki sposób. Ciasto to panierki jest z dodatkiem czosnku co sprawia, że wątroba jest smaczna i aromatyczna.
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 284
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 154
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 177
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 284
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 154
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 177
Składniki
1. Wątrobę myję, osuszam, usuwam błonki, kroję w cienkie plasterki i delikatnie rozbijam.
2. Do miski wbijam jajka, roztrzepuję trzepaczką. Następnie dodaję czosnek, sól, pieprz, majonez, mąkę i dokładnie mieszam.
3. W cieście panieruję wątrobę i smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
4. Gotowe. 5. Smacznego.