Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy wątroby proponuje pyszne danie, które wykonasz w prosty szybki sposób. Ciasto to panierki jest z dodatkiem czosnku co sprawia, że wątroba jest smaczna i aromatyczna.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8671
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8671
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Składniki
1. Wątrobę myję, osuszam, usuwam błonki, kroję w cienkie plasterki i delikatnie rozbijam.
2. Do miski wbijam jajka, roztrzepuję trzepaczką. Następnie dodaję czosnek, sól, pieprz, majonez, mąkę i dokładnie mieszam.
3. W cieście panieruję wątrobę i smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
4. Gotowe. 5. Smacznego.