Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy wątroby proponuje pyszne danie, które wykonasz w prosty szybki sposób. Ciasto to panierki jest z dodatkiem czosnku co sprawia, że wątroba jest smaczna i aromatyczna.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336578
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3375
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422450
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2373
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336578
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3375
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422450
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2373
Składniki
1. Wątrobę myję, osuszam, usuwam błonki, kroję w cienkie plasterki i delikatnie rozbijam.
2. Do miski wbijam jajka, roztrzepuję trzepaczką. Następnie dodaję czosnek, sól, pieprz, majonez, mąkę i dokładnie mieszam.
3. W cieście panieruję wątrobę i smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
4. Gotowe. 5. Smacznego.