Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chyba na nowo polubię wątróbkę :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 994
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5574
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8712
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17939
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 994
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5574
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8712
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17939
Składniki
W rondelku roztopic masło, dodac pokrojonąw kostkę cebulę, liśc laurowy i dusic. Wątróbkę umyc i obtoczyc w mące dodac do cebuli, podlac wodą i dusic 15 minut. Doprawic do smaku solą, pieprzem, przyprawą gyros oraz łyżkę musztardy. Wymieszac i dusic jeszcze ok 5 minut. Podawac z ziemniakami i np ogórkami kiszonymi. Smacznego