Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chyba na nowo polubię wątróbkę :)
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 702
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 195
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1376
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 702
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 195
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1376
Składniki
W rondelku roztopic masło, dodac pokrojonąw kostkę cebulę, liśc laurowy i dusic. Wątróbkę umyc i obtoczyc w mące dodac do cebuli, podlac wodą i dusic 15 minut. Doprawic do smaku solą, pieprzem, przyprawą gyros oraz łyżkę musztardy. Wymieszac i dusic jeszcze ok 5 minut. Podawac z ziemniakami i np ogórkami kiszonymi. Smacznego