Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla osób zdrowo się odżywiających. Wątróbka dostarcza wielu składników mineralnych jak żelazo, cynk, miedź. Jest źródłem witamin: A, D, B2, B12, oraz kwasu foliowego.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13557
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 901
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13557
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 901
Składniki
Wątróbkę dokładnie umyć i pokroić. Włożyć do naczynia i zalać wrząca wodą. Po 10 minutach odcedzić i włożyć do parowaru.
Pora, cukinie i paprykę pokroić i wymieszać z wątróbką.
Parowar nastawić na 20 minut. Obiad gotowy.