Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla osób zdrowo się odżywiających. Wątróbka dostarcza wielu składników mineralnych jak żelazo, cynk, miedź. Jest źródłem witamin: A, D, B2, B12, oraz kwasu foliowego.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14374
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14374
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Składniki
Wątróbkę dokładnie umyć i pokroić. Włożyć do naczynia i zalać wrząca wodą. Po 10 minutach odcedzić i włożyć do parowaru.
Pora, cukinie i paprykę pokroić i wymieszać z wątróbką.
Parowar nastawić na 20 minut. Obiad gotowy.