Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla osób zdrowo się odżywiających. Wątróbka dostarcza wielu składników mineralnych jak żelazo, cynk, miedź. Jest źródłem witamin: A, D, B2, B12, oraz kwasu foliowego.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Wątróbkę dokładnie umyć i pokroić. Włożyć do naczynia i zalać wrząca wodą. Po 10 minutach odcedzić i włożyć do parowaru.
Pora, cukinie i paprykę pokroić i wymieszać z wątróbką.
Parowar nastawić na 20 minut. Obiad gotowy.