Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla osób zdrowo się odżywiających. Wątróbka dostarcza wielu składników mineralnych jak żelazo, cynk, miedź. Jest źródłem witamin: A, D, B2, B12, oraz kwasu foliowego.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 230
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3246
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1013
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 924
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 230
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3246
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1013
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 924
Składniki
Wątróbkę dokładnie umyć i pokroić. Włożyć do naczynia i zalać wrząca wodą. Po 10 minutach odcedzić i włożyć do parowaru.
Pora, cukinie i paprykę pokroić i wymieszać z wątróbką.
Parowar nastawić na 20 minut. Obiad gotowy.