Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do szybkiego przygotowania i smaczne danie dla facetów, którym żony nie psują apetytu gadaniem o cholesterolu. Jest to lekko zmodyfikowany przepis który znalazłem kiedyś na Fooderze.
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 160
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15537
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 167
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 113
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 160
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15537
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 167
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 113
Składniki
Wątróbkę umyć i odsączyć. Cebulę pokroić w piórka lub półplasterki.
Cebulę podsmażyć na oleju, dodać wątróbkę i dusić 15 min.
Dodać pokruszoną kostkę rosołową, dusić jeszcze 10 min.
Wlać śmietanę, dodać musztardę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić solą i pieprzem, dobrze wymieszać. Potrzymać na niewielkim ogniu jeszcze z minutę lub dwie zagęszczając sos odpowiednio.
Podawać z ziemniakami lub frytkami. Jak coś zostanie na rano, to można zjeść z pieczywem. Da się nawet na zimno, więc macie od razu z głowy śniadanie i można pospać parę minut dłużej.