Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintne danie, dobre zarówno na wykwintny obiad, jak i romantyczną kolację
Wątróbkę opłukać, obrać z błon. Większe kawałki pokroić na połówki. Mięso oprószyć pieprzem i mąką. Zrumienić na rozgrzynym tłuszczu. Cebulę obrać, pokroić w półplasterki i usmażyć na małej ilości tłuszczu.
Dodać do wątróbki. Zalać winem. Dodać sól, pieprz i czosnek. Dusić kilka minut. Kaszę ugotować na sypko. Ogórki pokroić w cieniutkie plasterki, pomidory w półplasterki. Cebulę pociąć w piórka.
Wymieszać przygotowane warzywa. Skropić, oliwą i octem winnym. Przyprawić solą i pieprzem. Wątróbkę podać z kaszą i surówką.
Makarony mają to do siebie, że można je przygotować w kilka chwil i smakują z...
Odsłon: 1191
Bardzo smaczne i pożywne danie, polecam :)
Odsłon: 2064
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 30
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 71
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 52
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 30
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 71
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 52
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Składniki
Wątróbkę opłukać, obrać z błon. Większe kawałki pokroić na połówki. Mięso oprószyć pieprzem i mąką. Zrumienić na rozgrzynym tłuszczu. Cebulę obrać, pokroić w półplasterki i usmażyć na małej ilości tłuszczu.
Dodać do wątróbki. Zalać winem. Dodać sól, pieprz i czosnek. Dusić kilka minut. Kaszę ugotować na sypko. Ogórki pokroić w cieniutkie plasterki, pomidory w półplasterki. Cebulę pociąć w piórka.
Wymieszać przygotowane warzywa. Skropić, oliwą i octem winnym. Przyprawić solą i pieprzem. Wątróbkę podać z kaszą i surówką.
Przepisy Dania główne
Dania główne
PIRZOLA. Przepyszny grillowany kurczak z pieczonymi warzywami.
Dania główne
ORMIAŃSKA HASZLAMA Z KARKÓWKĄ JAGNIĘCĄ
Dania główne
Pieczony morszczuk w warzywach
Dania główne
Mięso z chrząstką z dodatkiem cukinii
PIRZOLA. Przepyszny grillowany kurczak z pieczonymi warzywami.
Słowo PIRZOLA po polsku znaczy posiekać. Tak więc zapraszamy Was do wypróbowa...
Odsłon: 23
ORMIAŃSKA HASZLAMA Z KARKÓWKĄ JAGNIĘCĄ
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 52