Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu no i inaczej...
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1157
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13619
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2797
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1157
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13619
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2797
Składniki
Na rozgrzany olej wrzucić wątróbkę. Usmażyć, odłożyć na bok.
W tym samym czasie na osobnej patelni na niewielkiej ilości oleju podsmażyć cebulę. Dodać świeżo zmielony pieprz, jabłka pokrojone w plastry i dużą ilość suszonego majeranku. Przykryć pokrywką i dusić na małym ogniu, aż jabłka lekko zmiękną. Gdy już jabłka będą miękkie dodać usmażoną wcześniej wątróbkę, wymieszać i danie można podawać.